Bedrift

Bedriftsmassasje

La bedriftsmassasje bidra til redusert sykefravær hos din bedrift

Redusert sykefravær bedrer økonomien

Muskel- og skjelettlidelser er blant de største årsakene til sykefravær i Norge. Derfor er forebyggende behandling på disse områdene spesielt viktig. Bedriftsmassasje er et godt valg om man vil forebygge muskelspenninger, belastningskader og stress.
Vi på Kirkerud Klinikken ønsker å hjelpe din bedrift med å redusere sykefraværet og samtidig bedre økonomien. Bedriftsmassasje har de samme skattemessige rammebetingelser som bedriftshelsetjenester. Derfor betaler de ansatte ingen fordelsbeskatning av massasje som arbeidsgiver betaler. Forutsetningen er at behandlingene tilbys alle ansatte og er forebyggende.

Skap en «god sirkel»

Veldig mange sitter fast i noe som kan føles som en slags «ond sirkel». Man stresser for mye, beveger seg for lite og har kanskje heller ikke det beste kostholdet. Dette går som regel utover helsen og kan føre til at man presterer dårligere både på jobb og privat. Vi på Kirkerud Kinikken mener at når dine ansatte føler seg bedre, presterer de bedre. Derfor jobber vi forebyggende for å fremme helsen til dine ansatte. Vi skreddersyr behandling etter hver enkelts problemstillinger og gir viktige tips om enkle øvelser for å bedre bevegeligheten. Alle som deltar i våre opplegg vil få økt kroppsbevissthet, og sammen skaper vi en god sirkel med personlig helse og velvære i fokus.

Samhold mellom ansatt og bedrift

Mange ser på bedriftsmassasje som en stor fordel i hverdagen. En positiv ting som de helst ikke vil være uten. Bedriftsmassasje gjør at den ansatte føler seg ivaretatt og verdsatt. Dette skaper et samhold mellom ansatt og bedrift, noe som fører til økt trivsel og økt tilhørighetsfølelse. Økt trivsel skaper bedre arbeidsmiljø, noe som kan føre til at det blir lettere å ansette nye medarbeidere, og det blir mindre gjennomtrekk i bedriften. Noe som senker opplæringskostnadene.

Du velger pakke, vi ordner alt

Massasjebehandling på jobb passer for de aller fleste. Vi har også ordninger der vi masserer i våre lokaler i eller utenom arbeidstid.
Kontakt oss, så utarbeider vi et tilbud spesielt tilrettelagt for din bedrift.
Kirkerud Klinikken ordner alt det praktiske.

Send oss en forespørsel, så kontakter vi deg